Jellemfejlesztés

segítünk fejleszteni és egészségesen tartani a jellemet

Jellemfejlesztés

Jellemfejlesztés

Már rég nem a ruha, hanem a jellem teszi az embert. Friss tudományos kutatási eredmények bizonyítják, hogy a jellemformálás folyamata nem ér véget a gyerekkorban, hanem idős korig lehetséges jellemben fejlődni. Egy feltétele van: akarni kell. A kitartó akarást pedig egy nemes cél segíti a legjobban. Ezt megtalálni, ezen az úton elindulni, és növekedni - ebben segítünk.

  • Az Életed Fája ©

    Az Életed Fája© egy saját koncepció, amely az ember személyiségének fejlesztésére összpontosít. Ezen belül a jellemre épül, amelyet a személyiség legfontosabb részének tartunk. Az Életed Fája© metafórában a gyökerek jelképezik a jellemet. Erre épül a törzs, amely a tehetségeket, az ágak pedig a képességeket jelképezik. Végül pedig a fa levelei a személyes kapcsolatok jelképei. Ha mindezek helyén és rendben vannak, akkor lehet sikeres, azaz gyümölcsöző az élet.

    vegyes célcsoport interaktív előadás 2-4 óra min. 8 személy
  • Jellemfejlesztés a hétköznapi gyakorlatban

    Szöveg ...

Rólunk

Szolgáltatásainkat első sorban oktatási intézmények és gazdasági vállalatok részére kínáljuk. Fő tevékenységeink: jellemfejlesztés pedagógusoknak, egyetemi és főiskolai előadóknak, trénereknek, oktatási intézmények vezetőinek, valamint tantestületek és a vállalati tanulás területén tevékenykedő munkatársak szakmai fejlesztése. Mindez igény szerint előadás, keynote, tréning vagy workshop formátumban elérhető.

Elérhetőség

H-6200 Kiskőrös, Postafiók 9
Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    iroda@seidel-kft.hu
©2019 Seidel Educational Services Ltd.

Search