Referenciák

ezt mondják, akik már ismernek

Ezt mondják, akik már ismernek

Varga Judit

Igazgató

Már előre örülök, amikor tudom, hogy sor kerül a beszélgetésre, mert mindig kapok olyan új szempontokat, amire én nem gondoltam. Tudunk nehéz helyzetekről is beszélni. Szeretem azt is, amikor és ahogyan visszajelzést adsz. Érthető és képszerű hasonlatokat használsz, amelyek segítenek a tájékozódásban. Ezt a visszacsatolási módszert sikerült ellesnem tőled. Személyesen segítettél az önismeretemben fejlődni, a munkában, de az otthoni működésemben is a családommal. Már értem, hogy miként értelmezzem a történteket. Ha tudom, hogy én mit szeretek, de másokról is, akkor jobban tudunk együttműködni. A szervezetben érzékelem, hogy vannak visszajövő élmények, tudás, amiben együtt fejlődtünk. Olyan befogadható módon tudsz itt lenni közöttünk és velünk, hogy mindenki elfogad – és itt 60 személyről beszélünk! Közös kincsekre tettünk szert, így tudunk egymás között is utalni rá, és ezzel segíteni egymást a fejlődésben.

Varga Judit

Sitku Tibor

Főiskolai adjunktus, presbiter

Seidel Alex államilag elismert vallási közösségünkben tartott egy prezentációval egybekötött, magas színvonalú előadást, mely a gyömölcstermő életről szólt. Igazi élmény volt, nem utolsó sorban azért is, mert interaktív módon bennünket is bevont az előadás menetébe.

Sitku Tibor

Bozóné Csernus Emőke

Oktató

Alex előadása a keresztény vezető személyéről figyelemfelkeltő, színes, humoros volt. Személyisége magával ragadó, őszinte és hiteles. Kiemelném még a korrekt kommunikációját, pontosságát, rugalmasságát a szervezés folyamatában is.

Bozóné Csernus Emőke

Szabó Gabriella

Pedagógus

Kedves Alex! Köszönöm a hetfői csendes napot! Sokat tanultam és erősödtem belőle. További jó munkát kívánok!

Szabó Gabriella

Németh Mihály

Pedagógus

Kedves Alex! A csendesnapi alkalmunkra reagálnék. Számomra hiteles volt az egész, és a kollégáimnak is ez jött le. Jó volt látni a tanúságtételed, hogy vállalkozni és szolgálni igenis lehet egyszerre.

Németh Mihály

Rákóczi Andrea

Pedagógus

Nagyon tetszett a csendes nap, mind témában, mind feladatok vonatkozásában. Külön szerencsésnek tartom, hogy bár keresztény szemléletű előadás volt, nem volt rajta a szokásos "vallásos máz". Több kollégától is ezt a pozitív visszajelzést hallottam. Szívesen meghallgatnánk más témakörben is.

Rákóczi Andrea

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT munkatársaként évente többszáz banki kolléga szakmai fejlődését teszem lehetővé az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, keresztény közösségekben és konferenciákon. Tudományos PhD tanulmányaim során a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.

Elérhetőség

H-6200 Kiskőrös, Szép utca 9.
Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    
©2020 Seidel Educational Services Ltd.

Search