A jellem teszi az embert

A jellem teszi az embert

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A jellem teszi az embert Azt már rég tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert. Mégis nagyon sok ember a külső megjelenésével azonosítja magát. Meggyöződésem viszont, hogy a mindennapi életben egy egészséges jellem ezen jóval túlmutat és tovább visz. Ezért, jellemben fejlődni, és ebben másokat is segíteni, az egyik legfontosabb feladatunk. Erről szólt a kerekasztal beszélgetés, közel 100 fiatallal. Az interaktív előadás közötti beszélgetős részekben együtt gondolkodtunk arról, hogy mi a célja a jellemfejlődésnek, illetve, hogy miben és hogyan fejlődhetünk konkrétan. A résztvevők vidám és aktív hozzáállása nagymértékben hozzájárult az eredményes és remélhetőleg hosszútávban gyümölcshozó estéhez.

A helyszínt a budapesti Agapé Pünkösdi Gyülekezet biztosította. Köszönjük szépen a meghívást az Országos Ifjúsági Misszió vezetőinek.

Képgaléria

A fényképeket Farkas Noémi készítette.

Rólunk

Szolgáltatásainkat első sorban oktatási intézmények és gazdasági vállalatok részére kínáljuk. Fő tevékenységeink: jellemfejlesztés pedagógusoknak, egyetemi és főiskolai előadóknak, trénereknek, oktatási intézmények vezetőinek, valamint tantestületek és a vállalati tanulás területén tevékenykedő munkatársak szakmai fejlesztése. Mindez igény szerint előadás, keynote, tréning vagy workshop formátumban elérhető.

Elérhetőség

H-6200 Kiskőrös, Postafiók 9
Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    iroda@seidel-kft.hu
©2019 Seidel Educational Services Ltd.

Search