A jellem teszi az embert

A jellem teszi az embert

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A jellem teszi az embert Azt már rég tudjuk, hogy nem a ruha teszi az embert. Mégis nagyon sok ember a külső megjelenésével azonosítja magát. Meggyöződésem viszont, hogy a mindennapi életben egy egészséges jellem ezen jóval túlmutat és tovább visz. Ezért, jellemben fejlődni, és ebben másokat is segíteni, az egyik legfontosabb feladatunk. Erről szólt a kerekasztal beszélgetés, közel 100 fiatallal. Az interaktív előadás közötti beszélgetős részekben együtt gondolkodtunk arról, hogy mi a célja a jellemfejlődésnek, illetve, hogy miben és hogyan fejlődhetünk konkrétan. A résztvevők vidám és aktív hozzáállása nagymértékben hozzájárult az eredményes és remélhetőleg hosszútávban gyümölcshozó estéhez.

A helyszínt a budapesti Agapé Pünkösdi Gyülekezet biztosította. Köszönjük szépen a meghívást az Országos Ifjúsági Misszió vezetőinek.

Képgaléria

A fényképeket Farkas Noémi készítette.

A lényeg röviden

Mottóm: "Lehetővé teszem az embereknek, hogy tanuljanak és fejlődjenek. Első sorban jellemben." A bécsi Erste Group IT munkatársaként évente többszáz banki kolléga szakmai fejlődését teszem lehetővé az adattudomány (data science) területén. Szabadidőmben örömmel fejlesztek növekedésre vágyó embereket iskolákban, vállalatoknál, keresztény közösségekben és konferenciákon. Tudományos PhD tanulmányaim során a jellemfejlesztés lehetőségeit kutatom szervezeti szinten.

Elérhetőség

H-6200 Kiskőrös, Szép utca 9.
Telefon:  +36 70 4010190
E-mail:    
©2020 Seidel Educational Services Ltd.

Search